Waarom zou je inschrijven voor ‘Absoluut minimum’?

Alan Watts had uitgesproken meningen en ideeën.

Als zen-leraar had hij behalve over gedachten, ook waardevolle ideeën over onder andere: de zin van het leven, loslaten, veranderen, wie we echt zijn, het universum, de dood, de liefde, en over meditatie.

Zijn dat niet de vragen waarmee we allemaal antwoorden willen? Dit is zijn favoriete quote:

Mensen zijn het overgrote deel van hun tijd bezig met verspillen van energie in een poging om onmogelijke dingen gedaan te krijgen.


Leer gebalanceerd leven met het ‘Absolute minimum’

Natuurlijk ben jij ambitieus, en heb je grootse plannen. Tegelijk wil je goed doen voor jezelf, de medemens en de natuur. En als het nog even kan wil je  onderweg genieten, gelukkiger zijn, en nieuwsgierig blijven.

Balans vinden in die 3 verschillende werelden is moeilijk. Ik raad je om jouw focus in te zetten op de 4 niveau’s die net iets meer te controleren zijn dan tijd. Met name: je mentale energie, je lichamelijke energie, je emotionele energie en je zingeving.

Leren maximaal produceren door het absolute minimum te consumeren!

Ik hou het verder ‘kort’ want Alan Watts zou gezegd hebben:

De mens lijdt alleen omdat hij serieus neemt wat de goden voor fun gecreëerd hebben!

Wie schrijft dit briefje?

Hey, ik ben Lex.

Een introverte Belg, ook bekend van mijn persoonlijk blog ‘deGeneralist.be, die graag mensen entertaint en vermaakt.

Verder hou ik van het leven, mijn dierbaren en muziek. Ik verlies mijn energie aan schrijven, inzichten krijgen, en kennis delen. Als modern Renaissance man streef ik naar een ‘absoluut minimum’ aan consumeren en een maximum aan fun en liefde.

Met mijn platform ‘de Generalist’ bereikt een kleine trouwe gemeenschap, waar ik dieper inga op mijn persoonlijke leefstijl.

Ik heb zoveel meer ideeën waarover ik ‘wil’ schrijven, maar waarvoor minder tijd en energie nodig is. Daarom ga ik zeer regelmatig ‘absolute minimum’ nieuws delen via deze microblog. Voilà, we zijn er!

Hoeveel moet dat kosten?

Voorlopig vraagt ‘absoluut minimum’ hoogstens 5 minuten van je tijd en aandacht.

Op het internet verwachten we alles gratis - vooral de goede ‘stuff’. Goeie dingen zijn nooit gratis. In ruil geef ik je het tienvoud van mijn meest waardevolle valuta: tijd, energie en aandacht.

Spring snel aan boord nu het nog gratis is, dan mis je niks 😉

Maak mee deel uit van een gemeenschap die je interesses deelt!


Afbeelding via Amorphia Apparel. Logo op Freepik.